Terug naar programma

Woordroute van Ish Ait Hamou & Thomas Jacques

15 maart van 19:00 tot 21:00
Muziekcentrum Track

Stond Ish Ait Hamou (°1987) destijds bij het grote publiek enkel bekend als choreograaf en jurylid uit het dansprogramma So You Think You Can Dance dan is hij dat vandaag vooral als bestsellerauteur, gevestigde waarde op sociale media en televisie en een belangrijke stem in het publieke debat. Zijn romans Hard hart (2014), Cécile (2015) en Als je iemand verliest die je niet kan verliezen (2016) stonden wekenlang in de boeken top 10 en gingen samen meer dan 55.000 keer over de toonbank. In 2019 brengt Ish Als je iemand verliest die je niet verliezen kan naar het scherm met de kortfilm Klem.

Hij werkt samen met Lettertype Thomas Jacques (°1989). Thomas groeide op in Kortrijk. Op dit moment werkt hij naarstig aan zijn korte verhalendebuut waarin seksualiteit en het menselijke psyche steeds wederkerende thema’s zijn. Christophe Vekeman riep hem tijdens de vorige editie van Memento nog uit tot de beste niet-publicerende schrijver van Vlaanderen. Intussen publiceerde hij wel in Mijn Azertyfactor, aan de slag met schrijftalent, een publicatie van Creatief Schrijven en is hij die status dus verloren.

Laat je op deze route ook verrassen door door Lettertype Alice Boudry, Sanne Huysmans en leerlingen van het conservatorium Kortrijk.

Tickets

Deze activiteit is deel van het betalend aanbod.

  • Normaal tarief: € 10
  • Jongerentarief (-26): € 5
Koop tickets