Louis Vanoo en Martijn Verhelst

20 maart van 12u15 tot 12u30
Online

Louis Vanoo (°1999) studeert journalistiek in Gent. Louis is al even bezig met stand-up comedy, podcast en radio. De teksten die hij in het collectief schrijft en aanbrengt zijn grotendeels serieuzer dan zijn andere werk, ook al zitten er ook ironische teksten tussen. Onderwerpen waarover hij schrijft zijn onder andere onzekerheid en vergankelijkheid.

Martijn verhelst (°1998) woont in Deerlijk. Op zijn vijftiende volgde hij literaire creatie aan SAMWD Harelbeke. In 2016 werd zijn deelname aan kunstbende beloond met een 2e plaats in de voorronde van Kortrijk. Martijn is een liefhebber van woordspelingen en metaforen. Zijn moeder beschrijft zijn schrijfstijl als volgt: ‘Je zal niet schaterlachen, maar je leest het wel met een glimlach op je gezicht.’ Martijn nam in 2020 deel aan de zomerkaping van Creatief Schrijven. Op de najaarseditie van het festival stond hij samen met Christophe Vekeman op het podium.

Tickets

Dit jaar is het festival gratis. Wil je de organisatie steunen? Dan kan je een donatie doen in ruil voor een boek of tote bag. Daarover later meer!

Doneer & steun Memento