Oona Loncke en Laura Nollet

20 maart van 13u15 tot 13u30
Online

Oona Loncke (°1989) schreef op haar zevende haar eerste sprookje. Ze is gefascineerd door verhalen. Intussen schreef ze één theaterstuk en enkele monologen en dialogen en bracht die op het Memento Woordfestival in Kortrijk. Kortverhalen van haar hand zijn te vinden in de boeken van Memento. In 2019 bracht ze op het Memento Woordfestival drie kortverhalen voor kinderen. Kenmerkend voor haar werk is haar mysterieuze, vaak humoristische schrijfstijl.

Laura Nollet (°1994) werd geboren als zomerkind met wind in de haren. Ze jaagt dromen na, met kinderlijke onschuld. Ze draagt ze met woorden en deelt ze met haar stem en een kloppend hart. Haar verhalen willen, in deze soms woelige tijden, de mens confronteren met de eigen duisternis, in de hoop dat, wanneer alles verzwolgen lijkt, de weerbaarheid van de mens alles kan verlichten. In 2020 werd Laura derde in de finale van Het Rode Oor, deze prestigieuze wedstrijd bekroont het beste erotische verhaal van de lage landen.

Tickets

Dit jaar is het festival gratis. Wil je de organisatie steunen? Dan kan je een donatie doen in ruil voor een boek of tote bag. Daarover later meer!

Doneer & steun Memento